Elektriker lärling/praktikant

Vi erbjuder praktikplatser som riktar in sig till dig som läser ditt andra- eller tredje år på El- och energiprogrammet med inriktning automation. Detta är en ypperlig möjlighet att få en djupare inblick inom yrket och ett första steg in i arbetslivet. Många av våra medarbetare har genom en lyckad praktik senare fått anställning hos oss.

Vi ser fram emot att höra ifrån just dig! Och vid frågor eller funderingar angående en framtida praktikplats kontakta Jakob Johansen på jakob@el-energikonsult.se

ansök

  Ekonomiansvarig och HR

  Beskrivning av tjänst

  Vi är ett familjeägt bolag som grundades 1980.
  Vi är idag ett trettiotal anställda i Stockholm med kontor i Älvsjö, samt ett dotterbolag i Bollnäs med tiotalet anställda.
  Bolaget är verksamt inom El-branschen, där vi arbetar i olika
  entreprenadformer mestadels mot privata bolag och kommuner.

  Tjänsten omfattas av ett övergripande ekonomiskt helhetsansvar. Du
  ges möjlighet att komma med inspel kring hur verksamheten kan utvecklas och effektiviseras. Du kommer att få ansvaret för våra ekonomiska funktioner i bolaget, samt fortsätta vår digitalisering.

  Arbetsuppgifterna inom HR innebär att du deltar aktivt i företagets personalfrågor samt arbetsmiljöfrågor för att vi som företag ska utvecklas. Du kommer även att sköta de administrativa uppgifterna på kontoret vilket innefattar bland annat inköp av material och se till att den dagliga driften fungerar.

  Vi ser fram emot att höra ifrån just dig! 

  Vid frågor eller funderingar kontakta Jakob Johansen på jakob@el-energikonsult.se

  Bild1

  ansök